Recession korrektur medarbejdermotivation

(ARA) – som vi høre mere forudsigelser af en økonomi, der viser tegn på svækkelse, ledere rundt om i landet stille et par centrale spørgsmål: er vi rede til en recession der minder om de tidlige 1990 ‘er? Vi lærte nok fra erfaringer næsten et årti siden til forbedring af hvordan vi udfører i 2001? Svaret: sandsynligvis.
Mens de finansielle eksperter overvåge og projekt omfanget af en økonomisk afmatning, forbliver megen tvivl om, at de tidlige år af dette årti vil sandsynligvis funktion fyringer og omstruktureringer på tværs af alle brancher. Nedsættelserne personale, eller endda foregribelse af dem, kan have en dramatisk indflydelse på medarbejdermotivation og produktivitet. Anerkende advarselstegn af faldende motivation og samlede moral kan tillade ledere til at reagere hurtigt med interventionsstrategier med henblik på afstivningsmateriel faldende produktivitet.
Ifølge Brian Dailey, business konsulent til den personalemæssige industri i Oklahoma City, er der mange advarselssignaler om faldende medarbejdermotivation, der kan forventes i nedadgående økonomiske tider. Nogle af disse omfatter: øget sygedage som medarbejdere interview til andre arbejdspladser, øget medarbejder brug af Internettid til surf job boards og udsende CV’er, færre anmodninger om lange ferier og større interesse blandt medarbejderne om virksomhedens salg eller finansielle styrke.
Dailey tyder på, at mens medarbejdermotivation kan halte i tid, nogle tilfældige fordele for arbejdsgiverne kan omfatte mindre langsommelighed og forbedret arbejdsvaner, som medarbejdere positionere sig for at overleve potentielle personale reduktioner. Par medarbejdere gerne vil opfattes som marginale kunstnere, hvis muligheden for recession og omstrukturering væve i den nærmeste fremtid.
Den virkelige udfordring for ledere er at udvikle strategier med henblik på at beskytte medarbejdermotivation, til trods for den frygt og bekymring normalt tilskrives hårde økonomiske tider. Dr. Larry Craft, udvikleren af Craft personlighed spørgeskema – et værktøj, der måler personlighed og motivation for præ-beskæftigelsen udvalg systemer, forstår konsekvenserne af usikkerhed på medarbejdernes produktivitet. Ifølge Dr. Craft skal virksomheder søger for at reducere udgifter ved at skære personale tage et hårdt kig på virkningen på nuværende og fremtidige medarbejdere før du vælger et handlingsforløb. “Fremtidens medarbejdere vil tendens til at søge efter virksomheder, der tilbyder konsistens og vil sandsynligvis genert væk fra job i det lange løb hvor potentialet for omsætning er den højeste.” En virksomhed, der modtager mediernes opmærksomhed for personale nedskæringer kan finde, at kandidater er få og langt imellem, når økonomiske tider giver mulighed for ansættelse stiger.
Dr. Craft accepterer dog, at de fleste virksomheder har svært ved at overveje virkningen på leje det vil påtage sig efter en recession, da tallene tyder behovet for personale-reduktion i den nærmeste fremtid. Hans bedste råd er at forstå de unikke personligheder af nuværende medarbejdere og åbne kommunikationslinjer tidligt at undgå mange af problemerne i forbindelse med rygter og falske påstande.
Tusinder af virksomheder har brugt Dr. Craft forskellige testtjenester for at gøre netop det i de sidste to årtier, og mange finder, at den resulterende produktivitet kræver færre personale reduktioner i sværere økonomiske tider. Rick Daughtrey, en konsulent med CraftSystems(800.228.5866) i Bradenton, Florida, antyder, at “det er virkelig et spørgsmål om at investere tid og ressourcer på de rigtige mennesker og derefter dyrke dem undervejs, derfor mindske behovet for nedskæringer fordi de rette personer kan typisk betale sig i det lange løb.”
Ledere skal lære at vurdere, hvordan de reagerer på gode og dårlige økonomiske tider. Alt for mange virksomheder over leje i gode tider og se hurtigt at nedskæringer som en midlertidig løsning til aftagende efterspørgsel efter deres tjenester. Det har længe erkendt, at medarbejderne er virksomhedens mest værdifulde aktiver, men mange er langsomme til at genkende den fulde virkning af disse vanskelige beslutninger om motivation for at overleve medarbejdere. A nøje gennemtænkt plan kan gå en lang vej at forebygge potentielle mareridtet tilknyttet skæring udgifter under forsøget på at opretholde produktiviteten.
Endelig er den største trussel mod medarbejdermotivation muligvis et skift i fokus til self-bevarelse frem for team performance. Hvad der engang var en fintunet maskine kan bryde som de enkelte dele bliver mere bekymret med om de kan opfylde deres egne mål, samtidig med at undlade at anerkende, at holdets præstationer kan være deres største håb for individuelle overlevelse. Erfaringerne fra de tidlige 1990 ‘er er enkel: søge ekspertrådgivning i at vælge de rigtige medarbejdere til arbejdspladser, undervise chefer til at indarbejde en forståelse af personlighed og motivation i deres meddelelse, udvikle en slagplan, der udnytter cross-træning at tilføje fleksibilitet til eksisterende personale, og hvis du skal skære ned, gør det klogt og gør det sjældent.
For yderligere information om opmåling personlighed og motivation, gå til www.craftsystems.com eller www.daileyconsulting.prodigybiz.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.