“Planlægger” at træffe en beslutning?

Jo længere jeg har været omkring virksomheder jo mere jeg mener ordene “Planning” og “Afgørelse” bruges sjældent i samme sætning! Og business nedfald på grund af dårlig planlægning, når der træffes beslutninger, er overvældende.
Virkningerne af en beslutning gået dårligt har tendens til at blive hængende rundt måneder eller endda år. Det er en kendsgerning, at de fleste virksomheder mislykkes ikke fordi de ikke træffe beslutninger, men fordi de ikke træffe gode beslutninger.
Med så meget ridning på din evne til at træffe de rigtige beslutninger er det klogt at børste op på teknik af beslutningstagning og processen involveret i planlægningen at gøre dem.
Planlægning giver en beslutning skal foretages på dine betingelser og i en langt mere komfortabel og intelligent måde. Det giver dig tid til at overveje flere muligheder uden sidste minut kapløb.
Der er fire fordele til beslutningstagning planlægning:
1. PLANLÆGNING KAN DU ANGIVE DE MÅL DU ØNSKER. Det betyder, du ikke er så meget fokus på de ydre begivenheder, der ikke vedrører det, du forsøger at udføre. Mange beslutninger træffes forkert baseret på ting, der styrer ens liv i stedet for at blive proaktiv beslutningstagere.
2. PLANLÆGNING GIVER EN MÅDE AT FORANSTALTNING SUCCES. Handlingsplanen er dit spejl at måle hvor tæt (eller langt) du er fra opstilling dine mål. Denne foranstaltning er vigtig, fordi det kan vise dig straks, når du afviger fra kursen og har brug for at foretage tilpasninger og korrektioner.
3. PLANLÆGNING AF ÆNDRINGER “” TIL “GET”. Planlægning konverterer ideer, værdier og aktiviteter til handling. Planlægning er ikke det endelige resultat; Det er værktøjet til at konvertere idé til en bestemt handling eller handlinger. Planlægning hjælper dig konvertere din virksomheds mål til dine individuelle mål og hjælper dig med at få resultater. Husk, de fleste virksomheder betaler du for handling ikke aktivitet. Det er ikke “gøre” det er “get”, der gør forskellen. En god plan er at holde hvad du forsøger at udføre i fokus på alle tidspunkter. Spørg dig selv hvad du er “gør” nu, “at få” de resultater, du er ansvarlig for?
4. PLANLÆGNING HJÆLPER MED AT TILDELE RESSOURCERNE PÅ EN EFFEKTIV MÅDE. Nogle virksomheder har ubegrænsede ressourcer. En god plan hjælper dig med at maksimere de ressourcer, du har. Husk at dollars ikke er dit eneste ressource. Anvendelse, som du bliver nødt til at administrere omfatter mennesker, værktøjer, aktiver og virksomheden navnebeskyttet information. Ved at høre du planlægger ofte, kan du se bekymringer, før de bliver problemer og du kan skifte disponible ressourcer for at dække de uventede problemer.
Planlægger at træffe en beslutning er et perfekt eksempel på Pareto-princippet – tanken om, at ved at gøre 20% af arbejde, du kan generere 80% af fordelen ved at gøre hele sagen. Pareto analyse er en formel teknik til at finde de ændringer, der vil give de største fordele. Det er nyttigt, hvor mange mulige handlemuligheder for konkurrerer om din opmærksomhed.
Måske kan ved at bruge 20% af din tid grundigt planlægger du næste beslutning spare dig 80% af din tid. Hvorfor ikke give det en chance?
Der er flere metoder, du kan bruge til planlægning. Ord som strategiske, taktiske og operative kan komme til at tænke. Disse er imidlertid specifikke planlægningsproces. Hver har deres plads i erhvervslivet
(C) 2003 TrainingConnections.ORG
Alle rettigheder forbeholdes

2 thoughts on ““Planlægger” at træffe en beslutning?

  1. This is why the GTA 5 money redact is one of the unsurpassed things you can do for having fun with another players
    and effort the items you rightmost departed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.