Forhandle en rejse

Beder om et raise er en masse som leder efter kærlighed. Ingen værdier virkelig noget, der kommer alt for billigt. Men mens dating kan være sjovt, konfrontere myndighed kan være skræmmende. Vi spurgte John Towler, kreative organisatorisk design, en management konsulentfirma til at redegøre for hvordan man taler penge med din chef.
• Ved markedsværdien af dit job. Check med faglige sammenslutninger eller personale agenturer for ajourførte undersøgelser af lønniveauet i dit område. I din egen virksomhed, skifte oplysninger med kolleger, eller spørge din virksomheds personaleafdeling for løn rækken i kategorien job.
• Kend dit eget værd. Kompiler fakta og tal om dine færdigheder, talenter, erfaring og de seneste resultater. Bruge ydeevne vurderinger som bevis for dine færdigheder. Tænke på måder at øge din værdi for virksomheden, såsom uddannelse andre eller tage på specialopgaver.
• Vælg det rigtige tidspunkt til at forhandle. Hvis din virksomhed planlægger regelmæssig løn anmeldelser, være klar til din tur. Hvis det ikke sker, tage initiativ og anmode om en gennemgang. Bede om en tidlig mandag aftale, når din chef skrivebord er klar.
• Overbevise din chef du er en vinder ved at tale tydeligt, lytte omhyggeligt og roligt. Øve dine vigtigste punkter med en ven, og køre gennem svar til hvad du kunne gætte indvendinger mod et raise.
• Hvis en raise nægtes, spørge hvorfor. Hvis chefen mener, at du ikke har udført godt nok, spørger hvad du skal gøre for at fortjener en rejse, de fælles mål og en tidsramme for genforhandling. Hvis virksomheden er under økonomisk tilbageholdenhed, bede om bonusser din chef kan give lettere, såsom udvidet fordele eller ekstra ferietid.
Copyright Jane søen 2004-2005 alle rettigheder forbeholdes.
Publishing retningslinjer: Du er velkommen til at genudgive denne artikel elektronisk eller på tryk, hvis du min byline, meddelelse om ophavsret og fuldstændige oplysninger fra ressource boks. Venligst ændre mit websted webadresser til klikbare hyperlinks på websteder og i html e-mails og sende mig et link til den genoptrykt webside, eller en kopi af ezine eller nyhedsbrev der indeholder min artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *