Konkurrencer: Du virkelig kan være en vinder

Nogen kan vinde sweepstakes. Ingen særlige færdigheder er påkrævet. I modsætning til en konkurrence har du ikke en måde med ord, en evne til madlavning, eller nogen særlig evne. I denne artikel vil jeg vise dig, hvor nemt det er at komme igang med konkurrencer.

Tag ikke fejl om det, sweepstakes spil af held. Men du ville blive overrasket over, hvor meget du kan forbedre dine chancer for at vinde dem. Nogen kan vinde sweepstakes. Ingen særlige færdigheder er påkrævet. I modsætning til en konkurrence har du ikke en måde med ord, en evne til madlavning, eller nogen særlig evne.

Jeg mener, at indtastning af lotterier og konkurrencer er blevet almindeligt overset som en middel til afvikling fra understreger og stammer af dagligdagen. Jeg synes, at sidde foran fjernsynet, efter en lang dag på kontoret, og tager lidt tid til at udfylde vores blanketter kan være ganske terapeutisk. Du bør nyde processen med indtastning af lotterier og konkurrencer og ikke kun dens belønninger. Hvis du kan gøre det, vil så du aldrig være en taber. Dit liv vil blive beriget ved at bruge din fritid gøre noget du finde virkelig underholdende.

Tips til at hjælpe dig med at vinde mere.

Angiv de små. Dens naturlige springe over arrangementer med mindre præmier og gå til de store virksomheder. Men da de får færre poster, oddsene for at vinde begivenhederne med små præmier er bedre. En mindre præmie kan ikke være så tiltrækkende, men vil du sandsynligvis have en bedre chance for at vinde den.

Angiv den skrap Ones. Nogle hændelser kræver du at “hoppe gennem bøjlerne” at komme ind. Du kan have til at fuldføre en undersøgelse, besvare spørgsmål eller udføre nogle andre aktiviteter. Igen, vil færre folk indtaste disse typer hændelser giver dig meget bedre odds. Et par af de”hårde” vil også give dig til mail i dine poster uden at udføre nogen af deres online opgaver

Hvordan at komme i gang.

Først skal du finde konkurrencer og for at du kan bruge en af gratis konkurrencer mapper som www.sweepswire.com eller www.prizetune.com her kan du finde nye friske sweepstakes dagligdags grupperet i kategorier og posttypen. Daglige konkurrencer, ugentlige konkurrencer, månedlige konkurrencer og nye konkurrencer.

Automatiseret indrejse tjenester, fremskynde vindende.

Hvis du ønsker at fremskynde din antallet af poster, kan du bruge en tjeneste som www.fastsweeper.com. Her kan du indtaste hundreder af konkurrencer hver dag med et enkelt klik. Jeg har testet fastsweeper og det returnerede 4 sejre i tre måneder; $500 i kontanter, Ipod, 3 dage/2nights ferie til Florida og en ny bærbar computer.

På dette tidspunkt, er det helt op til dig. Arbejdet er ikke svært, og hvis du finder det så afslappende og terapeutiske som jeg gør, så du ikke kan gå galt. Er du et skridt tættere på at vinde allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.