Gæld eliminering 4

Planlægning For gæld afskaffelse uden overskydende likviditet
Tidligere kiggede vi på ved hjælp af overskydende kontanter hver måned til chip væk på de udestående lån på vores lange vej til gæld afskaffelse. Men hvad kan du gøre, hvis der er ingen overskydende kontanter hver måned?
Så du har undersøgt dine månedlige udgifter, og der er intet at skære i vejen for udgifter. Eller du kan foretage nogle besparelser, men det bare bringer dine udgifter og indtægter i balance hver måned, mens før din udgifterne var over indkomst. Nå, har i det mindste du gjort nogle fremskridt ved at bringe indtægter og udgifter i ligevægt. Men hvor er så du i din gæld elimination challenge?
Det er sandsynligvis på tide at fokusere på disse fordringer, og se hvad der kan gøres for at nedbringe omkostningerne ved disse lån, og de månedlige afdrag. Kan det stadig være muligt at planlægge afhjælpningen gæld i 5 år, især med din nyudviklede anti gæld tankegang.
At tegne et andet lån vil naturligvis ikke, bringe instant gæld afskaffelse. Dog kan det være at en konsolidering af gælden lån vil give dig en chance for at strukturere din plan over en periode på 3, 5 eller 7 år. Med den rigtige tilgang, kan dette være en fremragende mulighed for at forbedre din økonomi ingen ende, hvilket resulterer i gæld eliminering i slutningen af perioden lån. Nøglen vil være i om du er i stand til at reducere dine samlede lån afdrag, og om du er derefter at afsætte disse besparelser hver måned.
Lad os se på et simpelt eksempel på en forbruger, der har to kreditkort og to andre lån. Han skylder i alt $11300, og har et minimum månedlige betaling af $346. Lad os sige han er i stand til at opnå en ny konsolidering lån på 10% årlig rente, og ville have tilbagebetalinger af $240 pr. måned over 5 år, en besparelse på $106 pr. måned, eller $6360 over femårsperioden.
Der er en betydelig mængde til at lægge væk hver måned. Nok for en udskiftning brugte bil? Ikke behov for nogen yderligere lån? I hvilket tilfælde gæld afskaffelse, af vores definition, undtagen realkreditlån, vil kunne opnås inden for denne periode på 5 år.
Der er selvfølgelig millioner af permutationer af tallene, så du bliver nødt til at overveje din egen. Men principperne, der er altid den samme. Bor inden for dit budget, planlægning forude, og gemme til eventuelle fremtidige Køb kontant. Det er en simpel formel.
Alt det skal udføre gæld afskaffelse er din nye tankegang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *