Vurderingen af den nye irakiske valuta muligheder

Kunne det være muligt, at du stirre lige ind i de mest spektakulære økonomiske muligheder af tallet? Operation: Iraqi Freedom vil uden tvivl være en krig, der er markeret i historien for tab og tragedie, amerikansk sejr og fremkomsten af en nation med en ny demokratisk regering. Men kunne det også være en krig historisk husket for finansiel mulighed for det lavet for de skarpe investorer, der ivrigt anerkendt en flygtig chance på det rigtige tidspunkt?
Krigen mod Irak endte med en nation, der er placeret på skammel af mange nye operationer. En gammel diktator blev fjernet; en ny regering blev indpodet, og den gamle valuta, hver note stemplet med ansigtet af den nu magtesløse Saddam Hussein, blev pludselig værdiløs og brændte i gaderne af amerikanske soldater. I stedet trådte en ny valuta, smukt lavet med input fra personer og historien om Irak. USA finansieret denne nye valuta, kunstnerisk udformet af De La Rue, verdens førende valuta printere. Afsløret under en pressekonference i capitol by af Bagdad, blev den nye irakiske valuta indført. En historisk Universitet, rejst i det trettende århundrede, er ætset ind i tusind dinar regninger. En skyfri vandfald pryder forsiden af periwinkle fem tusind dinar noter. Og en ydmyg, hårdtarbejdende landmand holder op en neg af hvede på de mest væsentlig regningen af alle: tyve fem tusind dinar note.
Tyve fem tusind dinarer! Det lyder som en enorm værdi tildeles en single regning for valuta. Men i virkeligheden, i dag, dette notat er kun værd 17.12 US dollars! I dag er kunne den gennemsnitlige amerikanske opsparingskonto gøre dem en millionær i Irak.
Men hvad betyder det? Hvordan dette præsentere sådanne uhyrlige finansielle lejlighed? I 1990, forudgående til Golfkrigen, og før nogen sanktioner blev placeret på Irak, irakiske dinar var svarende til ca $3,40. Og før Operation: Iraqi Freedom, den irakiske dinar stadig opretholdt en værdi af omkring 30 cent. Det er omkring tre hundrede gange hvad det er værd i dag.
USA og flere andre lande er i færd med at tage hver foranstaltning muligt at genopbygge Irak. Landet er at opnå stabilitet, og kan snart være på vej til at blive en uafhængig og velhavende nation. Hvad ville det betyde for værdien af den irakiske valuta? Sikkert ville det betyde en stigning i dens værdi. Det kunne gå tilbage til, hvad det var værd før krigen, eller mere. Og det ville betyde en utroligt afkast for nogen, der har investeret i det i dag. Det kunne betyde tusindvis, hundredtusindvis eller endda millioner af dollars for en person, der havde en million dinarer i dag.
Værdien af den irakiske økonomi har næsten fordoblet siden erobringen af Saddan Hussein. Dette har mange investorer forudsige at dinar fortsat vil stige i værdi så godt. Selv uden hjælp fra andre nationer, med verdens næststørste olie reserve og verdens største gas reserve, er det indlysende, at Irak har midler til at udvide og blive en meget velstående nation. I virkeligheden, spekulerer økonomer og investorer at Irak har potentiale til at blive blandt de rigeste nationer i verden.
I dag kan du drage fordel af dette potentiale og være en del af dem, der nyder godt af Iraks succes mest. Køb den irakiske dinar på sit mest sårbare tidspunkt i historien kunne betyde en formue i den nærmeste fremtid. Det betyder intet mindre end en once-in-a-lifetime mulighed for dagens fremsynede investorer.
Læs mere om denne enestående mulighed for og hvordan du køber dinar på www.Iraqi-Dinar.com med amerikanske Trading Company.

2 thoughts on “Vurderingen af den nye irakiske valuta muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.