Hvad er en FHA Loan?

De fleste af os har brug for at låne nogle penge i det mindste på et tidspunkt i vores liv. Når vi ønsker at købe en bil, at studere på kollegiet eller universitetet, når vi ønsker at købe et hus eller hjem, når vi har brug for penge til at starte vores egen virksomhed-selv når vi bruger vores kreditkort.

Der er mange typer af lån og realkreditlån, såsom FHA lån, studielån, college lån, business lån, personlige lån, Commercial lån, kviklån, auto lån, bil lån, Vehicle lån, mobile boliglån, motorcykel lån, militære lån, byggeri lån, boliglån, boliglån, Home Equity lån, Bridge lån, Disaster lån, gård driftslån, landbrug lån, konsolidering af gælden lån, direkte lån, statslige lån, usikrede lån, Refinance/Remortgage lån, bad lån mv, bare for at nævne nogle få.

Inden for hvert lån sigt er der yderligere sub vilkår såsom fast sats vs. variable sats, justerbar sats, ARM, PITI, HELOC, ballon realkreditlån, reverse realkreditlån, og andre forvirrende finansielle vilkår, vi vil forsøge at afklare her.

Hvad er FHA

Boliglån er vigtige del af lånene universet, men vi vil koncentrere sig her på en bestemt en kaldet FHA. Federal Housing administration (FHA), en fuldt ejet regering selskab, blev oprettet i henhold til national Housing Act af 1934 at forbedre bolig standarder og betingelser. Dens mål var at give et passende hjem finansiering system gennem forsikring af realkreditlån, og at stabilisere realkreditmarkedet.

FHA er ikke et lån, det er en forsikring! Hvis et hjem køber misligholder, långiver er betalt fra forsikringskassen. Et FHA lån giver dig mulighed for at købe et hus med så lidt som 3% udbetaling, i stedet for de højere procenter, der kræves for at sikre mange konventionelle lån. Drage fordel af FHA lån program er en fantastisk måde for første gang købere, eller nogen med en mangel på ned betalingsmidler, til at købe et hjem. Det er ikke et program forbeholdt kun for første gang hjem købere. Du kan købe dit tredje eller fjerde hjem med et FHA lån. Den eneste betingelse er, at du kun kan have en FHA lån på et tidspunkt.

FHA hjælper lavindkomstfamilier med at købe hjem ved at holde de oprindelige omkostninger nede. Ved at tjene som en paraply, hvorunder långivere har tillid til at udvide lån til dem, der ikke kan opfylde konventionelle lån krav, FHA’S pant forsikring giver enkeltpersoner til at kvalificere sig, der kan have været tidligere nægtet for et boliglån ved konventionelle for at underskrive retningslinjerne. Det beskytter også långivere mod lån misligholdelse på realkreditlån for ejendomme, der omfatter fremstillet hjem, enfamilie og multi familie ejendomme, og nogle sundhedsmæssige-relaterede faciliteter.

De to meget grundlæggende udtryk, du har brug for at forstå, er A. PITI og B. langfristet gæld. PITI står for princip, renter, skatter og forsikring. Det er med relationer til din Mortgage og ejendom boliger samlede månedlige omkostninger. Din maksimale PITI bør ikke overstige 29% af din månedlige bruttoindtægt.

Langfristet gæld omfatter sådanne ting som billån og kreditkort saldi. For at kvalificere sig til FHA lån din PITI + langfristet gæld bør ikke overstige 41% af brutto månedsindkomst.

Dette er meget lempelige vilkår i forhold til konventionelle lån vilkår for maksimal PITI på 26%-28% og total PITI + langfristet gæld på 33%-36%.

Kvalifikation til et FHA lån du har brug for følgende:

-God kredit historie, der viser, at du opfylder dine økonomiske forpligtelser.

-PITI + langfristet gæld må ikke overstige 41% af den månedlige bruttoindtægt.

-Tilstrækkelig kontant udbetaling på tidspunktet lån penge 30 dage gratis for lukning. 3% af de samlede omkostninger.

-Lukning omkostninger på 2%-3% af prisen på huset. (Homeowner’s Insurance, Attorney gebyrer, titel gebyrer, og titel forsikring, privat pant forsikring, hvis du betaler mindre end 20% ned, lånet Origination gebyr, og et gebyr, der går ind i FHA forsikringskassen).

FHA ARM-justerbar sats realkreditlån er en HUD-US Department of Housing and Urban Development, pant specielt designet til lav og moderat indkomst familier, der forsøger at gøre overgangen til hjem ejerskab. På det tidspunkt, hvor den udstedes, har ARM normalt en rentesats på flere procentpoint under et fast forrentede realkreditlån.

Renten kan ændres, efterhånden som markedsforholdene ændrer. Hvis renten går op, så gør din pant betaling. Hvis de kommer ned, din pant betaling kommer ned, også.

Det omvendte realkreditlån er ofte af interesse for senior boligejere. Dette lån giver penge til leve, sundhed eller andre udgifter. Betalingerne foretages til låntager i et engangsbeløb eller månedligt. De fleste omvendte realkreditlån er udstedt til dem, 62 og ældre, der ejer en gældfri hjem uden skat Liens.

En Home Equity kreditlinje (HELOC) giver dig mulighed for at bruge egenkapital i dit hjem til at betale for hjem forbedringer, konsolidering af gælden eller andre finansielle mål. Med en acceptabel gæld, kredit og beskæftigelse historie, kan du være i stand til at låne op til 85% af den vurderede egenkapital i dit hjem.

Ballon Mortgage-køberen betaler renter for tre til fem år på en ballon pant. Efter at hele hovedstol kommer på grund alle på én gang.

10 thoughts on “Hvad er en FHA Loan?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.