Den komplette liste over streamingtjenester i 2021 – 200+ tjenester

Bedst til: Fans af døbt anime, og folk, der foretrækker godt kurateret serie med masser af info om, hvad de ser. Hvem det er til: Fans af Netflix’s stadigt voksende bibliotek med originalt indhold, tidligere sæsoner af populære tv-shows og i mindre grad populære film nye og gamle. Hvis du søger efter et tv-show, kan du endda se på individuelle sæsoner eller episoder for at se, hvor de er tilgængelige. Forestil dig forskellen mellem at høre en helikopter flyver et par hundrede meter væk versus direkte over dit hoved, og du er der næsten. Det kan være en god ide at prøve en anden søgeløsning, hvis du ikke kan finde det, du leder efter. YouTube, Facebook Live og Twitch kan have live- og on-demand-indhold, der underholder dig i timevis. Hver af ovenstående streamingbokse er forskellige, og nogle bokse søger muligvis i flere eller forskellige kilder end andre. Du har også Nvidia GeForce Now og Shadow, som begge blot tilbyder streamingadgang til en high-end Windows-pc, så du kan spille spil, du har købt på tjenester som Steam, Epic Games Store og meget mere.

Sidst men ikke mindst finder de af jer, der har et budget, oplysninger om gratis streamingtjenester, der tilbyder et bredt udvalg af klassiske tv-titler. Det søger mere end fyrre legitime streamingtjenester, herunder Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, streaming tjenester – https://gobredbaand.dk/wiki/streaming/ – YouTube og iTunes. På andenpladsen kom Netflix, med 38,9 procent af enkeltpersoner erklærede at have brugt det ugentligt eller oftere. HBO Max er blandt de nyere poster på markedet for at tage på “Big 3” (Netflix, Hulu og Amazon Prime). Statistikken viser resultaterne af en undersøgelse af de mest anvendte streamingtjenester om ugen eller oftere i Danmark i første halvdel af 2018. YouTube var den mest anvendte streamingtjeneste i Danmark, ifølge 51,2 procent af respondenterne. Online-tv-tjenesten DRTV blev streamet af 33,5 procent af danskerne og dermed placeret på tredjepladsen.

På trods af denne hårde konkurrence ser OTT-løsninger ikke ud til, at de snart går nogen steder.

Den nye service vil tilbyde alt tilgængeligt på CBS All Access, plus en hel del mere. Hvis du undrer dig over, hvordan du starter en streamingtjeneste, kan du sende fremhævede videoer på banneret for at få mere trafik og mere medlemskab ind i virksomheden. Følgende vejledning vil blive opdateret som mere (yikes, vil der være mere??) streamere bliver fremtrædende og / eller justere deres satser. Selvom der ikke er nogen gratis version, tilføjer Apple snart understøttelse af tabsfri lyd samt rumlig lyd med Dolby Atmos, alt sammen uden at oplade ekstra. Du kan enten bruge appen Søg på dit Apple TV eller bede Siri om navnet på en film eller et tv-program. Apple TV: Apple TV fungerer ligesom Roku her. På trods af denne hårde konkurrence ser OTT-løsninger ikke ud til, at de snart går nogen steder. Når nogen hænger på en Kiste Blomster for kære liv, stirrede ned i et godt skattet ansigt, og hulkende ud ødelæggelserne af et tab, så smertefuldt, at de ikke engang ved, om de vil have energi til at tage deres næste åndedrag, er der intet nogen kan sige at ordne det.

Du kan se alle de live streaming tv-kanaler online ved hjælp af denne software, når du har downloadet den fra internettet. Selvom disse tjenester er gratis, betyder det ikke, at de har ting, du vil se. Du kan ikke slå gratis, det tager bare lidt at grave rundt for at finde de rigtige tilbud. Vudu tilbyder tusindvis af film og tv-shows gratis at streame, herunder Superbad og Happy Feet, blandt andre. Hvis en film eller et tv-program er tilgængeligt på flere tjenester, får du vist indstillingen “Flere måder at se på”, der viser dig andre tjenester, der tilbyder den samme film eller det samme tv-program. Men Just Watch søger flere tjenester efter flere tv-shows og film, så det er en bedre mulighed end Google. Hvad der afspilles: Der er meget mere end bare Disney-film! Vi har også samlet oplysninger om mere markante SVOD’er rettet mod anglophiles, gore hunde, historie buffs og Hallmark Channel entusiaster.